Altaj

Deze bloem is vernoemt naar het Altajgebergte, een plek waar de Siberische taiga, de steppen van Kazachstan en de halfwoestijnen van Mongolië elkaar ontmoeten. Een sterke bloem met een excellente houdbaarheid. Een prachtig groen hart en een strak gevormde bloem. Wat wil je nog meer?

Baltica

Baltica’s vinden wij de beauty’s onder de chrysanten. En deze witte variant wordt bovendien zeer groot. Het is al meer dan 10 jaar een populaire bloem en dat komt omdat hij sterk is op transport en de vaas. Het is de uitdaging om de bloem te vormen naar onze wensen. Door het klimaat in de kas goed af te stemmen, creëren we een mooi diepgroen hart. Zo geven we wat contrast aan haar schoonheid. Deze witte Baltica vormt een sterke basisbloem in het boeket.

Baltica Yellow

Hét zonnetje in de familie! Deze felle bloem heeft het mooiste hart van alle Baltica’s! Het heeft in elke cultuur wel wat te betekenen: behoedzame liefde, onsterfelijkheid, geluk of gezondheid. Samen met de Baltica White zijn het de meest robuuste bloemen in de familie. Met zijn gevulde vorm en diepgroene hart is het een mooie basiskleur in allerlei boeketten.

Chic

Een zachte witte pracht in onze kas! Deze chrysant heeft veel bloemen, grote bloemen en een donkergroen hart. Het heeft dikke stelen en draagt veel blad. Wij hebben dit soort geïntroduceerd omdat het de mooiste enkelbloemige chrysant op dit moment is. We zien ook kansen om dit soort nóg beter te maken, door bijvoorbeeld het gewicht te verhogen. De bloem combineer je gemakkelijk in een mengboeket. Maar het is ook erg prachtig in een groot monobos.

Deligreen

De Deligreen is de ‘krachtpatser’ onder de chrysanten. Zowel tijdens transport als in de vaas houdt deze sterke bloem het lang vol. Het is tot nu toe de krachtigste pompon die er bestaat. Hij bestaat nog niet zo lang, maar is al erg gewild. Het volume en de frisse kleur maken hem namelijk tot een perfecte bloem in allerlei boeketten.

Kennedy

Kennedy, de eenvoud en kracht onder de enkelbloemige chrysanten, straalt in zuiver wit en behoudt tijdens transport haar prachtige groene hart. Haar eenvoudige pracht is als een wit canvas, waarop elk detail tot in perfectie zichtbaar is. Dit is niet zomaar een chrysant; dit is de expressie van puurheid, die zowel harten als tijd kan weerstaan. Een tijdloos icoon.