Led verlichting

Sinds 2023 zijn al onze kwekerijen voorzien van LED-verlichting. Het vergde enige tijd om het perfecte teeltrecept te ontdekken, maar afgelopen winter vonden we eindelijk de ideale balans om onze hoge kwaliteitsstandaarden te handhaven. Met een harmonieuze samenstelling van lichttonen, nauwkeurige klimaatbeheersing en voedingsverrijking, zijn we in staat om zelfs in de wintermaanden prachtige chrysanten te leveren.

Zonnepanelen

Op de daken van al onze loodsen schitteren zonnepanelen, die samen gemiddeld 600 kilowatt per uur aan energie opwekken. Deze duurzame energie drijft grotendeels onze eigen productie aan. Hiermee zetten we een belangrijke stap in de richting van een groenere toekomst.

Vacuüm-Cooler

Linflowers maakte voorheen gebruik van pre-cooling, maar dit gaf niet de gewenste resultaten. De bloemen werden niet koud genoeg. Daarom zochten we naar een manier om dit te optimaliseren, zodat de bloemen hun kwaliteit nog beter behouden.

Nu introduceren we: De vacuüm koeler!
Het is als een container die volledig vacuüm zuigt. Door dit vacuümproces geven de bloemen vanzelf hun warmte af. Het is een complex proces, maar de resultaten zijn verbluffend. Binnen een halfuur koelen we terug van 20 naar 5 graden. Bovendien kwamen we er na enkele tests achter dat de bloemen veel droger uit de koeling kwamen. Dit was zo indrukwekkend dat we hebben besloten om ook op onze andere locaties te investeren in de vacuüm koeler.”

Een thuis voor onze vakmensen

Sinds 2021 biedt Linflowers huisvesting aan voor onze buitenlandse vakmensen, gelegen op ons eigen terrein. Dit voorkomt overlast in de dorpskernen en laat onze teamleden dicht bij hun werk wonen. Elk huisje, ontworpen voor twee personen, beschikt over individuele badkamers, keukens en slaapkamers. Op deze manier waarborgen we maximaal comfort en privacy voor onze vakmensen.

Klachten of complimenten

Heeft u complimenten of klachten over de huisvesting van internationale werknemers aan De Lange Morgen 10 in Nieuwaal?

Stuur dan een email naar: leendert@linflowers.com

Certificering

Met trots draagt Linflowers de MPS-A, Global Gap en FSI Compliant certificeringen. Deze certificaten bevestigen dat wij in harmonie met de natuur zoveel mogelijk biologische gewasbescherming toepassen en met vakmanschap zorgen voor het verantwoord hergebruiken of afvoeren van reststromen.